Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl rødbeder og kartofler (hold dem hver for sig).
Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm. og rødbederne i mundrette både.
Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker og et skud salt. Kog kartoflerne møre i ca. 5 min.
Vend rødbederne med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen, og bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre.
Pluk salaten ud i blade, og skær dem i grove strimler. Pluk også persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Bland persille, nødder og salat, og vend det rundt med masser af fintrevet citronskal.
Smag yoghurten til med lidt citronsaft, og krydr med lidt salt.
Dræn kartoflerne grundigt, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rødbederne ovenpå.
Kom salaten over, og slut af med et par skefulde yoghurt henover retten.
Kundekommentarer ()