Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skræl rødbeder og kartofler (hold dem hver for sig).
Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm. og rødbederne i mundrette både.
Kom kartoflerne op i en gryde med vand (så det dækker) og et skud salt, og kog dem møre i ca. 5 min.
Vend rødbederne med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen, og bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre.
Pluk salaten ud i blade, og skær dem i grove strimler.
Pluk også persillen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Bland persille, nødder og salat, og vend det rundt med masser af fintrevet citronskal.
Smag yoghurten til med lidt citronsaft, og krydr med lidt salt.
Dræn kartoflerne grundigt, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rødbederne ovenpå.
Kom salaten over, og slut af med et par skefulde yoghurt henover retten.
Kommentarer og forslag til opskriften