0
Bagte, nye rødbeder med garam masala, sprød salat og yoghurt

Bagte, nye rødbeder med garam masala, sprød salat og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbederkartoflergaram masala
1 min.
Bag rødbeder & kog kartofler

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Start med at skrælle rødbeder og kartofler, og hold dem hver for sig.

Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm.

Skær rødbederne i mundrette både.

Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog kartoflerne møre i ca. 5 min.

Vend rødbederne med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen. Bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre.

salatcitronbredbladet persille
15 min.
Lav salaten

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Skær dem i grove strimler.

Pluk løvstikken ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

Bland løvstikke og salat, og vend det rundt med masser af fintrevet citronskræl.

græsk yoghurt eller 3,5% yoghurt
30 min.
Yoghurt

Yoghurten smages til med lidt citronsaft, og krydres med lidt salt.

35 min.
Anretning

Dræn kartoflerne grundigt, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rødbederne ovenpå. Kom salaten over, og slut af med et par skefulde yoghurt henover retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?