Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Start med at skrælle rødbeder og kartofler, og hold dem hver for sig.
Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm.
Skær rødbederne i mundrette både.
Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog kartoflerne møre i ca. 5 min.
Vend rødbederne med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen. Bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Skær dem i grove strimler.
Pluk løvstikken ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.
Bland løvstikke og salat, og vend det rundt med masser af fintrevet citronskræl.
Yoghurten smages til med lidt citronsaft, og krydres med lidt salt.
Dræn kartoflerne grundigt, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rødbederne ovenpå. Kom salaten over, og slut af med et par skefulde yoghurt henover retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()