0
Bagte, nye rødbeder med garam masala, sprød salat og yoghurt

Bagte, nye rødbeder med garam masala, sprød salat og yoghurt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbederkartoflergaram masala
1 min.
Bag rødbeder & kog kartofler

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Start med at skrælle rødbeder og kartofler, og hold dem hver for sig.

Skær kartoflerne i små tern på ca. 1x1 cm.

Skær rødbederne i mundrette både.

Kom kartoflerne op i en gryde med vand, så det dækker, og et skud salt. Kog kartoflerne møre i ca. 5 min.

Vend rødbederne med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen. Bag dem på en bageplade i 20-25 min., til de er møre.

salatcitronbredbladet persille
15 min.
Lav salaten

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Skær dem i grove strimler.

Pluk løvstikken ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv.

Bland løvstikke og salat, og vend det rundt med masser af fintrevet citronskræl.

græsk yoghurt eller 3,5% yoghurt
30 min.
Yoghurt

Yoghurten smages til med lidt citronsaft, og krydres med lidt salt.

35 min.
Anretning

Dræn kartoflerne grundigt, og anret dem i bunden af en dyb tallerken med rødbederne ovenpå. Kom salaten over, og slut af med et par skefulde yoghurt henover retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?