Ovnen tændes på 220 grader varmluft. Hvis du har en pizzasten, sættes den ind i bunden af ovnen.
Pizzakuglerne tages ud af køleskabet.
Peberfrugterne skylles, og deles i halve. Kernehuset skæres ud.
Læg peberfrugterne i et lag i et ildfast fad, og dryp med olivenolie.
Lad peberfrugterne bage på en rist midt i ovnen, mens du laver kødfyldet.
Cous-cousen hældes op i en skål, og der hældes kogende vand over, til det står 3-4 cm over grynene.
Sæt film over skålen, og lad grynene stå og trække i 5-10 minutter, til de er møre. Hæld evt. overskydende vand fra, og vend 1 tsk olivenolie pr. person ned i grynene, så de ikke klistrer sammen. Brug evt. en gaffel til at løsne grynene fra hinanden.
Persillen skylles, slynges tør, og hakkes mellemfint.
Vend 1/3 af persillen ned i yoghurten, og smag til med salt og peber. Resten af persillen skal bruges senere.
Løg og hvidløg hakkes mellemfint.
Løg og hvidløg steges i olie, til de bliver gennemsigtige.
Hæld babba ganoush-krydderiet ned i panden efterfulgt af kødet, og lad stege til kødet er gennemstegt.
Tilsæt resten af den hakkede persille til kødet.
Vend cous-cousen forsigtigt ned til kødet, og smag til med salt og peber samt evt. god chilisauce.
Kødblandingen fyldes i peberfrugterne, og fadet sættes tilbage i ovnen.
Pizzakuglerne formes/rulles ud til fladbrød med en tykkelse på omkring 1/2 cm. Dryp fladbrødene med vand og olivenolie, og bag dem i bunden af ovnen enten på pizzastenen eller på en bageplade.
Vend brødene efter 5 minutter, og bag dem færdige.
Servér de fyldte peberfrugter sammen med fladbrødene, evt. en god chilisauce og yoghurt-dressingen.
Baba ganoush er en klassiker i hele Mellemøsten. Bagte, mosede auberginer, som smager guddommeligt som tilbehør til alt fra grillet kød til dampet fisk!
Skagenfoods Baba ganoush krydderi indeholder: 25% sesamfrø, 25% spidskommen, 25% korianderfrø, 10% sorte peberkorn, 10% hvidløgspulver, 5% røget sød paprika
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()