0
Bagte rødbeder på grønne linser med gedefriskost, bladselleri og persille

Bagte rødbeder på grønne linser med gedefriskost, bladselleri og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødbeder
1 min.
Rødbeder

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Start med at skrælle rødbederne. Skær dem i grove chunks, som vendes med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen, til de er møre - ca. 25 min.

grønne linser
5 min.
Linser

Sæt linserne over i rigeligt, letsaltet vand, og kog dem til at de er møre - ca. 15 min.

bredbladet persillesyrlige spiseæblerbladsellerihjertesalat
10 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade og skyl dem.

Skyl æblerne, og skær dem ud i tern. Skyl bladsellerien, og snit den i tynde skiver. 

Skyl persillen, og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.

Vend salat, æbler, bladselleri, persilleblade og persillestilke sammen i en skål sammen med nogle dråber olivenolie.

frisk gedeost
30 min.
Anretning

Hæld vandet fra linserne, og smag dem til med salt, friskkværnet peber og et godt skud olivenolie.

Smør en god klat friskost ud i bunden af en dyb tallerken, og anret linserne ovenpå. Kom bagte rødbeder og salat på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?