Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Start med at skrælle rødbederne. Skær dem i grove chunks, som vendes med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen, til de er møre - ca. 25 min.
Sæt linserne over i rigeligt, letsaltet vand, og kog dem til at de er møre - ca. 15 min.
Pluk salaten ud i blade og skyl dem.
Skyl æblerne, og skær dem ud i tern. Skyl bladsellerien, og snit den i tynde skiver.
Skyl persillen, og pluk den ud i blade. Snit stilkene fint med en skarp kniv.
Vend salat, æbler, bladselleri, persilleblade og persillestilke sammen i en skål sammen med nogle dråber olivenolie.
Hæld vandet fra linserne, og smag dem til med salt, friskkværnet peber og et godt skud olivenolie.
Smør en god klat friskost ud i bunden af en dyb tallerken, og anret linserne ovenpå. Kom bagte rødbeder og salat på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()