0

Bagte skærisingruller med avokado i fad med rødløg, champignon og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Snit rødløgene i tynde både, champignonerne i skiver og tomaterne i halve. Vend det hele sammen med lidt olie, salt og peber i et smurt ildfast fad. Forbag grøntsagerne ved 200°C i 5-7 min. Befri avokadoerne for sten og skal og skær kødet i både. Læg fiskefileterne op på række, fordel avokadobådene på fileterne og dryp med citronsaft. Krydr med salt og peber og riv basilikumbladene henover. Rul fileterne sammen om fyldet og læg dem på de forbagte grøntsager. Hæld hvidvinen ved og læg smørklatter ovenpå fiskerullerne. Bag yderligere 12 min. til fisken er mør og gennembagt.

Sauce: Hæld væden fra fisken over i en lille kasserolle, kom fløde og hønsefond ved og kog saucen op. Smag til og jævn med maizena.

Server med små kogte kartofler, en blandet grøn salat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften