0
Bagte isingfileter med krydderstegt palmekål, yoghurt og persillerødder

Bagte isingfileter med krydderstegt palmekål, yoghurt og persillerødder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
persillerødder
1 min.
Persillerødder

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skrub persillerødderne grundigt, halver dem og vend dem med lidt god olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bradepande og sæt dem i ovnen i ca. 25-30 min.

isingfilet uden skind
5 min.
Ising

Tag fisken ud af køleskabet og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Fold filetterne på langs, så de bliver dobbelt så tykke og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Læg dem i et stort, smurt ildfast fad eller bradepande. Vent lidt med at sætte dem i ovnen.

ras el hanoutpalmekål
10 min.
Palmekål

Rib kålen af stilkene og skyl kålen grundigt. Skær den herefter ud i grove stykker. Varm en pande eller wok op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie og steg kålen, så de tager masser af farve men beholder godt med bid. Ca. 2-3 minutter. Steg dem evt. over to omgange, hvis du laver mad til 3-4 kuverter.

Lige inden kålen er færdig, tilsætter du krydderiblandingen og lader den stege med. Krydr med salt og friskkværnet peber.

 

isingfilet uden skind
20 min.
Ising

Skru ovnen ned på 150 grader, sæt fisken ind i ovnen til rødderne og bag dem i ca. 10-15 min.

rødt æblebredbladet persille
25 min.
Æbler

Mens fisken bager kan du skære æblet i små tern og skylle persillen og plukke den ud i blade.

yoghurt naturel
30 min.
Anretning

Anret de bagte persillerødder på en tallerken med fisken ovenpå, kål på siden og drys æbler og persille ud over. Slut af med at komme en god klat yoghurt på tallerknen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?