Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, pil skrællen af dem og lad dem køle af.
Skræl kålrabien og skær kødet i lange stænger – ca. 1x1 i tykkelse. Vend kålrabistængerne med lidt salt, peber og olie og fordel dem i 4 bunker. Læg en kvist timian ved hver og vikl et stykke bacon rundt om, så det hele bliver holdt sammen i pakker. Læg bundterne på en bageplade med samlingen nedad og bag dem i ovnen 10 min. ved 225°C.
Tag bagepladen ud, dryp skrubberne med lidt olie og læg dem ved siden kålrabipakkerne. Sæt igen pladen i ovnen og bag ca. 12 min. til både fisk og kålrabi er møre.
Rist kartoflerne i lidt olie på en varm pande og vend den hakkede persille i lige inden servering.
Kog appelsinsaften ned til en tredjedel og pisk det kolde smør i.
Læg en fisk på den ene halvdel af tallerknen. På den anden side lægges 3-4 kartofler og en kålrabipakke. Dryp til sidst fisken med lidt appelsinjus og server straks.
Kommentarer og forslag til opskriften