Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem ud i både. Du kan sagtens beholde skrællen på.
Vend kartoflerne med lidt olivenolie og salt. Bag dem i ca. 25 min., til de er møre og har taget farve.
Skyl broccoli grundigt og pluk ud i små mundrette buketter.
Rist nødder og græskarkerner på en pande med en smule olivenolie. Krydr dem med lidt salt. Hak nødder og kerner groft med en kniv.
Tør panden af med et stykke køkkenrulle. Tilsæt lidt ny olie, og steg broccolibuketterne på panden i 3-5 min., til de har taget godt med farve, men stadig har bid. Krydr broccolibuketterne med lidt salt, og riv citronen fint henover.
Skyl salaten og slyng den tør eller tør salaten på et viskestykke.
Fortynd yoghurten med lidt citronsaft, og vend Srirachasauce ned i. Smag til med lidt salt.
Anret de bagte kartofler i bunden af en dyb tallerken. Kom salat og broccoli ovenpå. Slut af med dressingen, og drys med kerner og nødder.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()