0
Bagte søde kartofler og kikærter i kormakarry

Bagte søde kartofler og kikærter i kormakarry

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartofler
1 min.
Søde kartofler

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl kartoflerne, og skær dem i mundrette tern. Vend dem med en smule olie, og bag dem møre på en bageplade i ca. 25 min.

Bemærk, at hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du undgå ovnen, og nøjes med at stege kartoflerne møre på en pande ved mellem varme.

kikærterkokosmælkkorma karrypasta
5 min.
Kormakarry

Find en stor gryde frem, og tilsæt et skud olivenolie. Dræn kikærterne, og kom dem op i gryden sammen med karrypasten. Lad det stege et par minutter under omrøring, tilsæt så kokosmælken, og lad det hele koge op.

agurksesamfrølimekoriandergulerødder
10 min.
Grønt

Skrub gulerødderne, og skyl agurken.

Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.

Snit agurk og gulerødder i tynde strimler, og kom dem op i en skål. Vend med sesamfrø, korianderstilke og godt med fintrevet limeskal.

20 min.
Kormakarry

Vend de bagte søde kartofler ned i karrysovsen, varm den op igen, og smag til med salt og godt med limesaft.

koriander
30 min.
Anretning

Anret karryen i bunden af en dyb tallerken med de rå grøntsager ovenpå. Slut af med at drysse korianderblade over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?