Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl kartoflerne, og skær dem i mundrette tern. Vend dem med en smule olie, og bag dem møre på en bageplade i ca. 25 min.
Bemærk, at hvis du laver mad til 1 kuvert, kan du undgå ovnen, og nøjes med at stege kartoflerne møre på en pande ved mellem varme.
Find en stor gryde frem, og tilsæt et skud olivenolie. Dræn kikærterne, og kom dem op i gryden sammen med karrypasten. Lad det stege et par minutter under omrøring, tilsæt så kokosmælken, og lad det hele koge op.
Skrub gulerødderne, og skyl agurken.
Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en skarp kniv.
Snit agurk og gulerødder i tynde strimler, og kom dem op i en skål. Vend med sesamfrø, korianderstilke og godt med fintrevet limeskal.
Vend de bagte søde kartofler ned i karrysovsen, varm den op igen, og smag til med salt og godt med limesaft.
Anret karryen i bunden af en dyb tallerken med de rå grøntsager ovenpå. Slut af med at drysse korianderblade over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()