Salaten skylles og slynges tør.
Løgene pilles, deles i halve og snittes ultra-fint.
Agurkerne skylles og deles på langs, og kernerne skrabes ud med en teske.
Snit agurken fint, og læg den i en skål sammen med rødløgene.
Tilsæt 1 dl riseddike og 2-3 spsk sukker pr. agurk til salaten. Rør, til sukkeret er opløst, og lad den trække, til I skal spise. Smag til, om der skal en smule mere sukker i.
Oksebøfferne steges i olie på en pande, til de er stegt røde.
Krydr med salt og masser af peber, og lad bøfferne hvile, mens brødene gøres klar.
Brødene lunes, smøres med mayonnaisen og fyldes med snittede salatblade.
Kødet skæres i tynde skiver på tværs af fibrene, og fordeles ovenpå salaten evt. sammen med god chilisauce.
Top op med agurk-rødløgs salaten og til slut de ristede løg.
~Velbekomme~
Kommentarer og forslag til opskriften