0
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
agurkrødløg
1 min.
Thai-salat

Salaten skylles og slynges tør.

Løgene pilles, deles i halve og snittes ultra-fint.

Agurkerne skylles og deles på langs, og kernerne skrabes ud med en teske.
Snit agurken fint, og læg den i en skål sammen med rødløgene.

Tilsæt 1 dl riseddike og 2-3 spsk sukker pr. agurk til salaten. Rør, til sukkeret er opløst, og lad den trække, til I skal spise. Smag til, om der skal en smule mere sukker i.

oksefiletoliesalt & peber
15 min.
Okse

Oksebøfferne steges i olie på en pande, til de er stegt røde.
Krydr med salt og masser af peber, og lad bøfferne hvile, mens brødene gøres klar.

 

30 min.
Samling af Bahn Mi

Brødene lunes, smøres med mayonnaisen og fyldes med snittede salatblade.
Kødet skæres i tynde skiver på tværs af fibrene, og fordeles ovenpå salaten evt. sammen med god chilisauce.
Top op med agurk-rødløgs salaten og til slut de ristede løg.

~Velbekomme~

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?