0
Bangers & mash med pølser fra Bodebjerg Charcuterie med chili og ost, dertil spinat og æble i tomatrelish

Bangers & mash med pølser fra Bodebjerg Charcuterie med chili og ost, dertil spinat og æble i tomatrelish

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skræl, vask og del kartoflerne. Kog dem møre i rigeligt vand tilsat godt med salt. 
  2. Så snart kartoflerne er helt møre, hældes vandet fra.
  3. Damp de kogte kartofler af på blusset i 30 sekunder.
  4. Mos kartoflerne igennem en purépresse, eller mos dem med en kartoffelmoser eller et piskeris. 
  5. I en anden gryde bringes mælk og smør (0,5 dl mælk og 25 g smør pr. person) til kogepunktet, og det tilsættes kartoflerne under heftig piskning. Smag mosen til med salt og peber.
  6. Skyl spinat i flere hold koldt vand, og slyng den helt tør i en salatslynge.
  7. Pil og finthak løg og hvidløg.
  8. Skær æblet i små tern.
  9. Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og så give sig god tid. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse 😊 
  10. Sæt pølserne til side og hold dem lune.
  11. Kom en lille klat smør på panden hvor du stegte pølserne og sautér de hakkede hvidløg og skalotteløg af heri til de er klar uden at tage farve, krydr med salt og peber.
  12. Kom den tørrede spinat på panden og lad den falde sammen, mens du vender i det et par gange.
  13. Kom tomatchutney og æbler på og kog igennem i 30 sekunder – smag igen til med salt og peber.
Anretning

Som vist.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?