Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne grundigt, og skær dem i grove både. Vend bådene med lidt salt, friskkværnet peber og olivenolie. Bag dem møre og sprøde på en bageplade i 20-25 min.
Skyl broccoli og del den ud i lange buketter gerne med masser af stok på.
Læg buketterne i en stor gryde, og kom vand i, så bunden lige er dækket. Krydr med lidt salt, og damp under låg i 3-4 min., til kålen er mør med bid.
Rist nødderne på en tør pande i 2-3 min., og hak dem derefter groft. Rengør panden, tilsæt lidt olie, og sæt den over ved mellem varme. Steg veggiekuglerne i 3-4 min. i alt, til de har taget farve over det hele.
Rør yoghurten sammen med krydderblandingen, og smag til med lidt salt, citronsaft og masser af fintrevet citronskræl.
Skær pæren i tynde både.
Anret kartofler og veggiekugler på en tallerken med broccoli, valnødder og pære ved siden af. Slut af med at komme krydderdressing over broccoli og pære.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()