Spinattzatziki:
150 g frisk babyspinat
63 g DDV yoghurt
1 fed hvidløg
salt og peber
Tilbehør:
Grøntsager efter eget valg
Fisk: Læg birkes i en lille tallerken og pres laksen ned i så fisken er dækket af birkes på kødsiden. Varm en lille pande op med fedtstoffet og steg fisken på begge sider til den er gennemstegt.
Tzatziki: Skyl spinaten godt og kom den i en gryde. Damp den til den er faldet sammen og lad den herefter afkøle. Rør yoghurten sammen med presset hvidløg, salt og peber. Pres væden fra spinaten og vend den i yoghurten.
Server laksen sammen med spinattzatzikien og grøntsagerne.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften