Suppe: Halver peberfrugterne, fjern stok og kerner og smør dem med en smule olie. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad og grill dem sorte under ovngrillen. Kom dem i en skål, dæk til med film og lad dem hvile 10 min. Træk skindet af og hak kødet groft. Kom pebre og fond i en gryde og kog dem møre, ca. 5 min. Purer suppen med en stavblender, rør paprika og sukker i og kog suppen igennem. Pisk fløde og pecorino i (du kan også bruge parmesan) – gerne ved hjælp af stavblenderen, så suppen skummer op. Smag til med tabasco, salt og peber.
Rejer: Pil rejerne (se video ovenover) og kom dem i en skål. Kom citronsaft og olie ved og krydr med salt og peber. Snit basilikumbladene i fine strimler, vend det sammen med rejerne og smag til.
Server suppen i dybe tallerkener med de marinerede rejer i midten. Giv masser af godt brød og en grøn salat til.
Rejer fås i utallige versioner, men de absolut bedste er dem, der koges på havet umiddelbart efter fangsten.
Vores lækre søkogte Gourmet Rejer er fanget i den danske del af Skagerrak lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage. En delikatesse i verdensklasse.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kommentarer og forslag til opskriften