0
Blå kartofler med kaperssovs, kotelet og vintergrønt

Blå kartofler med kaperssovs, kotelet og vintergrønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blå kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Skræl kartoflerne, og kog dem ca. 10-15 min. i vand der dækker med et skud salt. 

appelsinbabyspinatrødkål
10 min.
Lav salaten

Snit rødkålen super tyndt med en skarp kniv. Skræl appelsinen, og skær den i skiver og derefter i mundrette stykker. Snit spinaten fint med en kniv.

Bland det hele i en skål sammen med et par dråber olivenolie og groftkværnet sort peber.

kapersskalotteløg
15 min.
Forbered sovsen

Hak skalotteløg og ca. 6-8 stk. kapers pr. kuvert super fint med en skarp kniv. 

skalotteløgkaperscreme fraiche 38%kotelet af gris
20 min.
Steg kødet

Varm en stor pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Steg koteletten ca. 2-3 min. på hver side, og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Tag kødet af panden, og skru ned på laveste blus. Tilsæt kapers, hakkede løg og creme fraiche, og lad det "smelte" sammen på panden. Smag til med lidt salt.

30 min.
Anretning

Anret kartofler, kotelet og salat på en tallerken, og slut af med at komme lidt sovs over kødet.

NB: Foto viser hvide kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?