Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af. Kog resten i letsaltet vand i 2 min., og køl dem straks af. Pluk dilden, skyl og tør den. Fjern stenen fra avokadoerne, og skær frugtkødet (se video ovenover) ud i små "lameller". Vend dem med lidt citronsaft. Skyl og tør salaten. Dræn rejerne, pres let på dem for at få lidt af væden af.
Dup fileterne tørre med lidt køkkenrulle. Del dem i mindre stykker, gerne 6 pr. person, og krydr stykkerne med salt og peber. Vend dem i mel, og steg dem i kort tid på en meget varm pande i en generøs blanding af smør og olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys lidt salt på efter stegning.
Lun tortilla wraps i et par minutter, uden at de bliver sprøde, enten på en pande én ad gangen eller i ovnen ved 200 grader. Smør et tyndt lag creme fraiche på hver (fra kant til kant), fordel den plukkede dild på creme fraichen, og drys med rejer. I midten lægges fisk, og der toppes med salat, asparges og avokado. Krydr godt med salt og peber samt et godt skvæt citronsaft. Stram wrappen op (evt. i pergamentpapir), og lad den hvile i et par minutter. Del hver wrap i 2, og server straks.
Som vist på billedet.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()