Fisken saltes let, og limeskallen rives fint hen over. Lad fisken stå og trække, mens salaten laves.
Mynten skylles og hakkes fint. Gem 2-3 hele blade pr. person til pynt.
Mango, agurk og løg skæres i små tern på omkring 0,5 cm, og blandes sammen med 1 tsk sukker pr. person og et godt peberdrej. Smag til med limesaft, finthakket mynte samt evt. god chilisauce.
Icebergsalaten snittes fint, anrettes på et fad, og dryppes med lidt god eddike og olie, samt salt og peber.
Fisken vendes i mel - hvis du ikke har semolina, kan du sagtens bruge alm. hvedemel - og steges i olie, til den er sprød.
Imens fisken steger, varmes tortillas. Man kan enten pakke dem ind i et fugtigt viskestykke og give dem en tur i mikroovnen ved max. omkring 2 minutter, eller man kan give dem 30 sekunder på en glohed pande. Tortillaerne stables i et fugtigt viskestykke efterhånden, så de forbliver bløde og lækre.
Fisken anrettes på et fad sammen med tortillas, mangosalsaen og salaten. Giv evt. en god chilisauce til.
~Velbekomme~
Kundekommentarer ()