Risene koges efter anvisningen på pakken. Når risene er færdige, lægges en smørklat på toppen, og de hviler under låg.
Salaten skylles, og slynges tør. Anret de hele blade på et fad.
Ræddiken/Kinaradisen og gulerødderne skrælles og skæres i ultra-tynde "tændstikker". Det gøres nemmest på et mandolinjern. Hvis ræddiken er meget stor, skal du ikke bruge det hele.
Grøntsagerne hældes over i en skål.
Rødløget pilles, deles, og skæres i ultratynde skiver på langs. Løget kommes over til de andre grøntsager i skålen.
Kram grøntsagerne let mellem hænderne, og vend dem sammen med 1-2 spsk. riseddike samt 1-2 spsk sukker pr. person.
Smag til med fintrevet ingefær, til styrken er, som du kan lide den, og lad de lynsyltede grøntsager hvile.
Kødet brunes grundigt på en pande. Riv 1-2 tsk. ingefær hen over kødet sammen med 1-2 tsk honning. Lad kødet stege ved lav varme og vend jævnligt rundt i det, til det lige er gennemstegt. Det tager 5-10 min., alt efter hvor mange du laver mad til.
Kødet skæres i tynde skiver, og anrettes på et varmt fad. Hæld evt. pandedyppelse over.
Risene hældes over i en skål.
Hoisinsauce og soya røres sammen, og hældes over i en skål.
Salatbladene sættes på bordet.
Man samler sin Bo Ssam ved at lægge et salatblad i håndfladen, toppe op med ris, derefter skiver af kød og hoisin-sauce og til slut de lynsyltede grøntsager.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()