0
Bodebjerg medister med bagte tomater, stegte kartofler og karrysauce

Bodebjerg medister med bagte tomater, stegte kartofler og karrysauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofler
1 min.
Bagte tomater og kartofler:

Soigner og halvér kartoflerne og kog dem i godt saltet vand i 7 minutter. Dræn vandet fra og damp kartoflerne tørre. Vend med god olivenolie og salt og peber. Skyl tomaterne - lad stilken blive på. Placer kartofler og tomaterne i et ovnfast fad og bag dem ved svag ca. 175 grader i 35 min. til kartoflerne er gyldne.

spidskålbladsellericitronbredbladet persille
10 min.
Spidskålssalat med bladselleri:

Fjern de yderste blade på spidskålet, og skyl det grundigt. Snit det så fint du kan evt. på et mandolinjern. Skyl og skær også bladselleri på samme mandolinjern. Pres citronsaft og vend det rundt med kålet og selleri og drys med skyllet og hakket persille. Lige før du serverer, vender du en dressing bestående af lidt honning (eller sukker), citronsaft og god olivenolie over, og vender rundt igen.

20 min.
Medisterpølse:

Brun medisterpølsen grundigt af på en godt varm pande med neutral olie. Skru ned for blusset når hele pølsen er godt brunet på begge sider og steg medisterpølsen færdig ved jævn varme i ca. 6-7 minutter på hver side, til den er gylden, sprød og gennemstegt. Krydr med friskkværnet peber.

30 min.
Karrysovs:

Kom sovsen i en lille kasserolle - evt. med et lille skvat fløde eller vand og kog den forsigtigt op mens du rører/pisker deri.

NB: Sovsen kan snildt opvarmes i en mikrobølgeovn

35 min.
Anretning:

Som vist!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?