0
Bodebjerg medister med broccoli, gnocchi, rosmarin og karrysauce

Bodebjerg medister med broccoli, gnocchi, rosmarin og karrysauce

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
gnocchibroccolirosmarinhvidløgcitron
1 min.
Stegte gnocchi med rosmarin & hvidløg:
Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær den ud i min dre stykker. Gnocchien steges på en pande ved ret høj varme i en generøs mængde fedstof. Jeg bruger lige dele olivenolie og smør, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber. Når gnocchierne er gyldne, vendes broccoli i de stegte gnocchi, og det hele ristes igennem et par minutter. Tilsæt finthakket hvidløg og plukket rosmarin, og krydr med salt og peber samt revet citronskal. 

 

15 min.
Medisterpølse:

Brun medisterpølsen grundigt af på en godt varm pande i neutral olie. Skru ned for blusset, når hele pølsen er godt brunet på begge sider, og steg den færdig ved jævn varme i ca. 2-3 minutter på hver side, til den er gylden, sprød og gennemvarm.

20 min.
Karrysovs:

Kom sovsen i en lille kasserolle, evt. med et lille skvat fløde eller vand, og kog den forsigtigt op, mens du rører/pisker deri.

NB: Sovsen kan snildt opvarmes i en mikrobølgeovn.

25 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?