0
Bodebjerg wienere med sennepsstuvede kartofler og spinat, dertil citronsyltede agurker

Bodebjerg wienere med sennepsstuvede kartofler og spinat, dertil citronsyltede agurker

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
citronskoleagurk
1 min.
Citronsyltede agurker

Skyl agurkerne, og skær dem i 3-4 mm tynde skiver - evt. på et mandolinjern. Kom dem i en skål, og vend med fint salt. Lad dem salte i 10 min. Rør imens en lage af lige dele sukker og citronsaft sammen, og tilsæt fintrevet citronskal. Når agurkerne er saltet og der begyndt at løbe lidt væde fra dem - skylles de hurtigt - drænes igen og kommes tilbage i skålen. Hæld nu sukker-citronlagen over, og lad dem trække, til de skal spises.

melede kartoflerskalotteløgbabyspinatgrov Dijon sennepfløde 38% (piskefløde)
10 min.
Sennepsstuvede kartofler og spinat

Skræl og skyl kartoflerne. Skær dem i tern på ca. 5 x 5 mm, og udvand dem i et par minutter under rindende koldt vand. Dræn vandet fra kartoflerne, og sauter dem i rigeligt smør sammen med finthakkede skalotteløg, uden at de tager farve. Tilsæt fløde, og kog i 4-5 min under omrøring. Dæk med låg, kog op, sluk og lad dem trække i 10 min. Rør den grove dijonsennep i (mængde efter behag), og smag til med citronsaft, salt og peber (er du, som jeg, til en lidt mere markant smag af sennep, kan du med fordel tilsætte en god skefuld ekstra sennep her). Tilsæt grundigt skyllet og tørret spinat, og vend rundt, til det falder lidt sammen. Smag evt. til endnu engang.

wienerpølser fra Bodebjerg
25 min.
Pølser:
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse
30 min.
Anretning:

Som vist.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?