Start med at røre kødet sammen med krydderiblandingen og lidt salt.
Form små kødboller, og steg dem på en pande på alle sider i 4-5 min i alt. Kom så romescosaucen på panden, og lad den varme igennem.
Skræl løgene, og snit dem i tynde strimler. Varm en gryde op ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sauter løgene i 3-4 min., og kom så de drænede bønner ned i gryden. Krydr med lidt salt og friskkværnet sort peber, og lun det hele godt igennem.
Snit fennikel super fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Skyl salaten, og vend fennikel og salat løst sammen med yoghurten.
Anret bønnerne i en dyb tallerken med kødboller og sauce ovenpå og salat på siden.
Velbekomme!
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Mesclun er en blanding af små, spæde salater, der stammer fra Provence i Frankrig. Den traditionelle blanding inkluderer bla. kørvel, ruccola, grønne salater og endive,
Kundekommentarer ()