Kyllinglårene brunes grundigt i en blanding af smør og olie i en stor pande eller en stegegryde. Der skal bruges et låg til panden senere.
Løg og hvidløg hakkes mellemfint.
Når kyllingen er fint brun overalt, krydres den med porchetta-krydderiet.
Hæld en lillebitte smule vand - ikke engang en bundskjuler - ned i panden, og læg låg på panden. Lad kyllingen simre lige så stille i omkring 15-20 min., til den er mør og gennemstegt.
En stor gryde saltet vand sættes over at koge til gnocchierne.
Spinaten skylles meget grundigt, og slynges tør.
Squashen skylles og skæres ud i rustikke, mundrette stykker.
Når kyllingen er mør, tages den op og holdes varm i et fad.
Gem væden fra panden i en lille skål.
Panden tørres af og varmes op med en slat olie på.
Steg løg og hvidløg, til de begynder at gyldne.
Tilsæt squashen, og lad den stege med i omkring 2-3 min., til den begynder at blive mør.
Gnocchierne sættes over at koge i omkring 2 minutter. De er færdige, når de kommer op til overfladen. Dræn dem, og vend lidt olie ned til dem.
Spinaten kommes over i panden, sammen med flødeosten og væden fra kyllingen.
Varm grøntsagerne igennem til spinaten lige falder sammen, og flødeosten smelter helt. Smag til med salt og peber, og vend gnocchierne ned i grøntsagerne.
Servér kyllingen sammen med gnocchierne og grøntsagerne.
~ Velbekomme ~
Porchetta krydderi indeholder:
Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver
Kundekommentarer ()