0
Braiseret kylling med cremede gnocchi i forårsgrønt

Braiseret kylling med cremede gnocchi i forårsgrønt

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hele kyllingelårløggrøn squashhvidløgPorchetta krydderi
1 min.
Kylling

Kyllinglårene brunes grundigt i en blanding af smør og olie i en stor pande eller en stegegryde. Der skal bruges et låg til panden senere.

Løg og hvidløg hakkes mellemfint.

Når kyllingen er fint brun overalt, krydres den med porchetta-krydderiet.

Hæld en lillebitte smule vand - ikke engang en bundskjuler - ned i panden, og læg låg på panden. Lad kyllingen simre lige så stille i omkring 15-20 min., til den er mør og gennemstegt.

grøn squashbabyspinatfriske gnocchi
15 min.
Gnocchi og grønt

En stor gryde saltet vand sættes over at koge til gnocchierne.

Spinaten skylles meget grundigt, og slynges tør.
Squashen skylles og skæres ud i rustikke, mundrette stykker.

20 min.
Samling af retten

Når kyllingen er mør, tages den op og holdes varm i et fad.
Gem væden fra panden i en lille skål. 

Panden tørres af og varmes op med en slat olie på.
Steg løg og hvidløg, til de begynder at gyldne.
Tilsæt squashen, og lad den stege med i omkring 2-3 min., til den begynder at blive mør.


Gnocchierne sættes over at koge i omkring 2 minutter. De er færdige, når de kommer op til overfladen. Dræn dem, og vend lidt olie ned til dem.

Spinaten kommes over i panden, sammen med flødeosten og væden fra kyllingen.

Varm grøntsagerne igennem til spinaten lige falder sammen, og flødeosten smelter helt. Smag til med salt og peber, og vend gnocchierne ned i grøntsagerne.

30 min.
Anretning

Servér kyllingen sammen med gnocchierne og grøntsagerne.

~ Velbekomme ~

Bonusinfo

Porchetta krydderi indeholder: 

Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?