0
Broccoli i krydderyoghurt med lynsyltede løg, svampe og ris

Broccoli i krydderyoghurt med lynsyltede løg, svampe og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccoligræsk yoghurt, 10%garam masala1ris
1 min.
Broccoli

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Sæt samtidig risene over at koge efter anvisning på pakken.

Skyl broccoli, og skær den ud i lange buketter, gerne med noget stok på.

Kom yoghurten op i en skål, og fortynd den med en smule vand, så den får konsistens ca. som tykmælk.

Vend broccolibuketterne sammen med yoghurten, og krydr med lidt salt. Bred buketterne ud på en bageplade, og drys med krydderblandingen. Bag buketterne i ovnen i ca. 20 min., til de er sprødmøre og har taget lidt farve.

sukkerLys eddikerødløg
10 min.
Rødløg

Skræl løgene, og hak dem fint med en skarp kniv. Kom løgene op i en lille skål, og mæt dem med en lys eddike. Kom ca. 1 tsk. sukker pr. løg ned i skålen, og rør godt rundt. Lad det marinere indtil servering.

mynteportobellosvampe
20 min.
Svampe

Skær svampene ud i grove skiver, og steg dem på en godt varm pande i en smule olie i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Pluk mynten ud i blade.

30 min.
Anretning

Vend risene sammen med svampene, og anret dem i bunden af en dyb tallerken. Kom de bagte broccolibuketter ovenpå, og fordel lidt syltet løg rundt på retten.

Slut af med at drysse mynte over.

Velbekomme!

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?