Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Sæt samtidig risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skyl broccoli, og skær den ud i lange buketter, gerne med noget stok på.
Kom yoghurten op i en skål, og fortynd den med en smule vand, så den får konsistens ca. som tykmælk.
Vend broccolibuketterne sammen med yoghurten, og krydr med lidt salt. Bred buketterne ud på en bageplade, og drys med krydderblandingen. Bag buketterne i ovnen i ca. 20 min., til de er sprødmøre og har taget lidt farve.
Skræl løgene, og hak dem fint med en skarp kniv. Kom løgene op i en lille skål, og mæt dem med en lys eddike. Kom ca. 1 tsk. sukker pr. løg ned i skålen, og rør godt rundt. Lad det marinere indtil servering.
Skær svampene ud i grove skiver, og steg dem på en godt varm pande i en smule olie i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Pluk mynten ud i blade.
Vend risene sammen med svampene, og anret dem i bunden af en dyb tallerken. Kom de bagte broccolibuketter ovenpå, og fordel lidt syltet løg rundt på retten.
Slut af med at drysse mynte over.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften