Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl løgene, og snit dem tyndt.
Varm en stor pande op, og tilsæt en generøs mængde olivenolie. Steg løgene stille og roligt i ca. 15 min., til de har taget godt med farve og er blevet møre. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
Kog risene efter anvisning på posen.
Skyl porren, og skær den i 3-4 cm lange stykker. Pil hvidløget, og snit det i super tynde skiver.
Kom porrer og hvidløg op i en gryde med en mængde vand, så det lige dækker bunden. Og lidt salt. Damp porrer og hvidløg under låg til porrerne er møre - ca. 4-5min.
Når risene er færdige, hælder du evt. overskydende vand væk, og vender tranebær og krydderblanding sammen med risene.
Vend stegte løg og rucola sammen.
Vend de varme porrer og hvidløg sammen med yoghurten i en skål.
Anret de krydrede ris i en dyb tallerken med porrer, løg og rucola ovenpå.
- er en klassisk ”fattigmandsret” fra Mellemøsten, hvor den laves i flere udgaver, men altid består af ris, linser og som prikken over i'et de sprødstegte løg på toppen
Skagenfoods mujaddarablanding består af:
30% Spidskommenfrø, 25% Korianderfrø, 10% Allehånde, 10% Kanel, 10% Kommen, 10% Cayennepeber og 4% Laurbærblade, 1% Safran
Kundekommentarer ()