Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved svag varme. Lad den kogte bulgur afdryppe og køle lidt af i en sigte.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Dræn kikærterne for vand, vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem i ovnen, til de er sprøde - ca. 20 min.
Skyl spinat, agurk og tomater.
Pil hvidløget og riv det på den fine side af et rivejern.
Skær agurken i små tern og halvér tomaterne. Vend spinat, tomater og agurketern og revet hvidløg sammen med bulguren og smag til med olivenolie og lidt salt.
Anret bulgursalaten i bunden af en dyb tallerken. Kom de sprøde kikærter ud over, sammen med brud af fetaosten og et drys za'atar.
Velbekomme!
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()