Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Soigner jordskokkerne, så de er på størrelse med en golfbold eller mindre. Vend dem med lidt olivenolie, krydderblanding og salt. Bag jordskokkerne på en bageplade i 20-25 min., til de har taget godt med farve og er helt møre.
Skær tomaterne i tynde skiver, og pluk salaten ud i passende stykker.
Varm en pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg svampebøfferne i 2-3 min. på hver side, til de har taget godt med farve. Træk panden fra varmen, og riv osten henover bøfferne, så den smelter.
Lun bollerne nederst i ovnen i 2-3 min.
Anret burgere og jordskokker ved bordet, og tilføj gerne din yndlings chilisauce eller lignende.
Velbekomme!
Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.
Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler.
Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()