Kom perlebyggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Kog byggen til den er mør i ca. 15 min.
Skær kødet ud i store tern.
Skrab skrællen af ingefæren med en teske, og riv den fint på et rivejern.
Find en stor gryde frem, som kan rumme hele retten. Sæt den over ved mellem varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér kødet i et par minutter, og tilsæt så den revne ingefær. Lad den stege med et minuts tid.
Skub kødet ud til siderne i gryden, så man kan se bunden af gryden, og kom krydderiet ned på bunden. Lad det sautere et minuts tid. Tilsæt hakkede tomater, krydr med salt og peber, og lad retten simre ca. 10-15 min. under låg. Herefter tilsætter du en god stor skefuld smør til gryden, og lader maden simre yderligere ca. 5 min., til kødet er gennemtilberedt.
Snit kålet super tyndt med en kniv eller et mandolinjern, og kom det op i en skål.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget godt med farve, og hak dem derefter med en kniv.
Vend nødder og yoghurt løst op i kålet.
Dræn perlebyggen for evt. vand, og anret den i bunden af en dyb tallerken.
Smag tomatsaucen til en sidste gang, og anret den ovenpå perlebyggen med salaten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()