Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær brødet i små tern og vend med 1 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber. Spred ud på bagepladen og rist i ovnen i ca. 10 min., indtil de får lidt farve og bliver sprøde.
Dæk en nye bradepande med bagepapir.
Skær svampene i kvarte og spred ud på bagepladen og vend med lidt salt og 1/2 spsk. olie pr. person. Bages i ca. 15 min., indtil de har fået godt med farve.
Skyl quinoaen i en sigte, og sæt den over at koge i rigeligt, letsaltet vand. Lad den koge stille og roligt i 5-10 min. under låg, til den er mør.
Hak kålen i mundrette stykker og overfør til en skål. Krydr med citronsaft, salt og peber og knug det godt ind i kålen.
Kassér den eventuelle væske der kommer efter kålen har trukket.
Riv osten og løget ned i en stor skål sammen og tilsæt mayonnaisen og 1 spsk. vand pr. person. Rør rundt og smag til med salt og peber.
Sæt en pande over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg æggene til spejlæg og krydr med lidt salt. Tag æggene af panden og skær i tykke skiver.
Kom alle ingredienserne, på nær quinoaen, i skålen med dressingen og vend det godt rundt og smag til med salt og peber.
Fordel quinoaen i skåle og anret salaten henover.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()