Rodfrugter: Skræl alle rodfrugter og skær dem i aflange strimler. Pil perleløgene og del hvidløget i fed uden at pille dem. Læg hvidløg, perleløg og rodfrugter i en stor frysepose og tilsæt lidt neutral olie, halvdelen af Cajun-krydderiet samt salt og peber – ryst posen og hæld det hele i et ovnfast fad eller en bradepande med bagepapir i bunden – bag dem i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 30-40 min.
Svinemørbrad: Skær bøfferne ud i tynde skiver på ca. 1 cm (hvis det ikke er gjort i forvejen). Drys resten af Cajun-krydderiet og lidt salt på bøfferne og lad dem trække i 5-10 min. Vend dem i hvedemel, derefter i sammenpisket æg og derefter igen i mel. Steg dem på en pande i rigeligt smør og olie til de er gyldne, sprøde og lækre – det tager ca. 2-3 min.
Dip: Rør cremefraichen sammen med finthakket rødløg og persille og smag til med salt, peber og citronsaft.
Om Cajun: Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Cajun krydderiet indeholder:
20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kundekommentarer ()