Tænd ovnen på 225 grader
Skyl kartoflerne og skræl eventuelt. Del dem i mindre stykker, og kog dem i godt saltet vand i 6-7 minutter - dræn vandet fra og vend med olivenolie, salt og halvdelen af cajun krydderierne. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen - det tager ca. 20 minutter.
Skræl gulerødder, rødbeder og selleri - skær dem i fine strimler (julienne) på et mandolinjern. Kom de skårne grøntsager i en skål sammen med rucolaen og lad dem stå i iskoldt vand i 5 minutter. Rør imens en dressing af yoghurt, som du smager til med salt, lidt sukker samt citronskal og saft. Kom de skårne grøntsager i en salatslynge og slyng dem helt tørre - vend sammen med dressingen.
Form 2 små hakkebøffer pr. person og krydr dem med resten af cajunkrydderiet og salt. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side på en pande. Krydr med lidt salt igen.
Som vist!
Cajun krydderiet indeholder:
20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt
Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.
Kundekommentarer ()