0
Cajunstyle hakkebøffer med rodfrugtsalat med rucola og sprøde kartofler

Cajunstyle hakkebøffer med rodfrugtsalat med rucola og sprøde kartofler

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
cajun krydderikartofler
1 min.
Kartofler:

Tænd ovnen på 225 grader

Skyl kartoflerne og skræl eventuelt. Del dem i mindre stykker, og kog dem i godt saltet vand i 6-7 minutter - dræn vandet fra og vend med olivenolie, salt og halvdelen af cajun krydderierne. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen - det tager ca. 20 minutter.

knoldselleri testrucolarødbedergulerødderyoghurt 3,5 %citron
10 min.
Rodfrugtsalat med rucola:

Skræl gulerødder, rødbeder og selleri - skær dem i fine strimler (julienne) på et mandolinjern. Kom de skårne grøntsager i en skål sammen med rucolaen  og lad dem stå i iskoldt vand i 5 minutter. Rør imens en dressing af yoghurt, som du smager til med salt, lidt sukker samt citronskal og saft. Kom de skårne grøntsager i en salatslynge og slyng dem helt tørre - vend sammen med dressingen.

hakket oksekødcajun krydderi
25 min.
Cajunstyle hakkebøffer

Form 2 små hakkebøffer pr. person og krydr dem med resten af cajunkrydderiet og salt. Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side på en pande. Krydr med lidt salt igen.

35 min.
Anretning:

Som vist!

Bonusinfo

Cajun krydderiet indeholder:

20% Spidskommen, 20% sød paprika, 10% hvidløgspulver, 10% cayenne, 10% sort peber, 10% timian, 10% sennepskorn, 5% oregano og 5% havsalt

Cajun har sit navn fra Cajun-folket i Lousiana, der er efterkommere af franske kolonister, der blev fordrevet fra Acadienne i Canada af englænderne i 1775.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?