Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl derefter muslingerne i koldt vand.
Svits smørret med karry i en stor gryde til det er bruset op. Rist herefter hakket løg og hvidløg i gryden sammen med strimlede porrer og gulerødder (i mundrette stykker). Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig) og tilsæt fløden. Smag til igen.
Vigtigt: Husk at kassere de muslinger, der ikke har åbnet sig, inden du serverer suppen.
Server sammen med godt brød.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften