0

Cannelloni med krabbe og krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kog krabbekløerne i 15-20 min. og lad dem køle lidt af. Knust den hårde skal og pil kødet ud. Skær champignonerne i skiver og rist dem møre i lidt olie. Bland krabbekød, champignoner, krydderurter og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber.

Skær lasagnepladen i 8 stykker, læg krabbefyldet i den ene ende af hver og rul dem sammen til rør. Læg rørene ved siden af hinanden i et ildfast fad.

Smelt margarine i en tykbundet gryde, rør melet ud heri og tilsæt mælken lidt ad gangen ved middel varme, mens der røres kraftigt. Kom osten i, lad den smelte helt og smag til med salt, peber og revet muskat. Hæld saucen over pastarullerne og bag cannellonierne ved 200°C i ca. 30 min. til de er gyldne på toppen og pastaen er helt mør.

Server straks med grøn salat og godt brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia