0
Cassoulet med chili og bacon
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bacon i ternløgbladsellerirød chilihvidløg
1 min.
Forberedelse

Skyl chili og bladselleri.

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint sammen med chili (undlad kernerne, hvis retten ikke skal være for stærk) og bladselleri. Hak bladene fra sellerien fint, og gem dem til anretning.

bacon i terntomatpurégrøntsags bouilloncannellinibønner
10 min.
Cassouleten

Varm en gryde op ved middel varme.

Kom løg, hvidløg, chili og selleri i gryden sammen med 1 spsk. olie pr. person, og lad det simre under omrøring i ca. 5 min., indtil det bliver gyldent.

Spred grøntsagerne ud til siden, og steg tomatpureen i midten af gryden i ca. 30 sek. 

Tilsæt bacon og bønner, og steg i yderligere 1 min. under omrøring. 

Hæld vand i gryden, indtil det dækker, og tilsæt bouillonen. Lad retten simre i 10 min., indtil den har sat sig lidt og er blevet mere "grødet". 

Smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Bollerne

Rist eller bag bollerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Fordel cassouleten i skåle, og top med den hakkede bladselleri. Serveres sammen med brødet.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?