0
Goan curry med pocheret torsk, porrer og røde linser

Goan curry med pocheret torsk, porrer og røde linser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Del fisken i mindre stykker (3-4 stk. pr mand) og drys stykkerne med lidt salt. Vend rundt og lad dem trække 5-10 minutter.

Porrer: Fjern toppen på porrerne helt ned til den lysegrønne/hvide del, og skyl porrerne grundigt for jord. Flæk porrerne på langs, og skær dem ud i store stykker på 3-4 cm. Skyl igen i koldt vand.

Goan curry sauce med linser: Kom linserne i en sigte, og lad dem skylle godt igennem med koldt vand i 5 minutter. Kog dem i rigeligt letsaltet vand i 5-6 minutter – husk at skumme af mens du koger. Dræn vandet fra i en sigte, og skyl de kogte linser med lidt koldt vand. Sauter snittede løg og hakket hvidløg af i lidt neutral olie i en gryde. Tilsæt karrypastaen og rist igennem et minuts tid. Tilsæt de flåede hakkede tomater og samme mængde vand, og kog det igennem. Smag til med salt og 2 spsk sukker pr. dåse tomat. Tilsæt de kogte afdryppede linser, og lad det simre 10 minutter sammen med porrestykkerne. Smag igen saucen til med salt og sukker.

Afslut retten: Kom de letsaltede fiskestykker i gryden med saucen og vend forsigtigt rundt - sæt låg på. Lad retten simre i 3-4 minutter. Sluk og lad den hvile 2-3 minutter, inden den serveres.

Anretning: Top retten med limebåde og et par klatter yoghurt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?