0

Cheddargratineret torsk og broccolisalat med cherrytomater, pancetta og purløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Mælk, Sennepfrø, Sennep, Torsk

Fremgangsmåde

Fisk: Dup fisken tør, skær den i store portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad, så de ligger tæt. Hak persillen fint og drys den over fisken. Pisk æg, mælk, sennepspulver, salt og peber sammen, vend den revne ost i og fordel blandingen henover fiskestykkerne. Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i 25-30 min. til overfladen er gylden.

Salat: Skær baconen i tynde strimler, rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Del broccolien i fine små buketter og skær stokken i små tern. Blancher begge dele kortvarigt (ca. 1 min.) i spilkogende letsaltet vand, dræn og overhæld dem med koldt vand. Læg broccolien på et tørt viskestykke og lad dem tørre 10 min. Halver cherrytomaterne, hak rødløget helt fint og snit purløgene tyndt. Dressing: Pres hvidløget og pisk det sammen med sennep, eddike, sukker, olivenolie, salt og peber og smag til. Vend broccoli, bacon, tomater, rødløg, purløg og dressing sammen lige inden servering og smag til.

Server sammen med ovnbagte rodfrugter og en sprød grøn salat.

Bonusinfo

Grov Fiskesennep indeholder:

65% gule sennepsfrø, 30% brune sennepsfrø og 5% gurkemeje

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?