0
Cheese burger med lynsyltede løg, kål og bagte kartofler

Cheese burger med lynsyltede løg, kål og bagte kartofler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft.

Skrub kartoflerne, og skær dem i lange pommes frites. Vend kartoflerne med lidt olie, og bred dem ud på et stykke bagepapir på en bageplade. Bag i ca. 25 min., til kartoflerne er gyldne og sprøde. Krydr med salt.

rødløgLys eddikesukker
5 min.
Løg

Pisk en syltelage af lige dele eddike, vand og sukker. Der skal være nok til at dække løgene. Skræl løgene, snit dem i tynde både, og vend dem godt sammen med syltelagen. Lad løgene trække indtil servering.

spidskållime
10 min.
Kål

Snit kålen ultra fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Knug kålen i en skål med masser af limesaft og lidt salt.

creme fraiche 18%Mexicansk krydderiblanding (stærk)
20 min.
Creme fraiche

Rør creme fraiche sammen med krydderblandingen og lidt salt.

Plantefarsenbrioche burgerboller
25 min.
Bøf

Lun burger bollerne i ovnen.

Form bøffer af plantefarsen, så de passer i størrelse til bollerne. Steg dem i 2-3 min. på en godt varm pande, træk panden af varmen, og riv osten over bøfferne.

30 min.
Anretning

Anret burgerne ved bordet med bøf, dressing, kål, syltede løg og kartofler på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Plantefarsen er en Økologisk plantefars af rene råvarer, som kan formes og krydres efter humør. 

Plantarsen beror på lupinbønner og champignon for umami, men er ikke taget i en bestemt retning, så den er mere alsidig, og kan krydres til mange forskellige retter, eller bruges neutral i fx. en bruger eller med tilbehør. 

Med bønner og ærter som hovedingrediens opfylder den også de nye kost-råd. 

Og så er den glutenfri. 

Bonusinfo

Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?