Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær agurken i 1/2 cm tykke skiver.
Kom agurkerne i en lille sigte, drys med masser af fint salt, og lad dem salte i 5 min. (gerne længere).
Kog en lage af lige dele lagereddike (eller anden lys eddike), sukker og syltekrydderier op, og afkøl.
Skyl agurkerne for overskydende salt.
Hæld lagen over de skyllede agurker, og lad dem trække tildækket deri, til de skal spises.
Skrub og skyl kartoflerne, og skær dem i pommes frites lignende bjælker.
Vend kartoflerne rundt med lidt olie, og krydr med salt
Kom kartoflerne i Airfryer kurven, og bag dem ved 180-200 grader, til de er gyldne, sprøde og møre.
Ryst/vend dem et par gange undervejs. Drys med salt.
Skær tomat i skiver, og snit salaten fint.
Form kødet til helt flade bøffer, og steg dem på en meget varm pande i en smule olie.
Kom revet cheddar på toppen af bøfferne, når de er næsten gennemstegte, og kom evt. låg på panden i 30 sekunder, således at osten smelter.
Lun burgerbollerne i airfryeren sammen med kartoflerne de sidste 2 minutter.
Fif: er du vild med ost, og har du lidt cheddar til overs, kan du drysse det over fritterne, mens du luner dem ;-)
Byg burgeren op med: fintsnittet salat, tomatskiver, bøf, dildagurker, ketchup og igen salat på toppen - kør! :-)
Servér med sprøde fritter til.
Skagenfoods dildpickles syltekrydderier består af:
25% Dildspidser, 25% dildfrø, 25% sort peber, 20% gule og sorte sennepskorn, 5% chili.
Kundekommentarer ()