Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i små både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og sort peber. Bag i ovnen ca. 25 min., til de er møre, og har taget farve.
Snit spidskålen super fint med en skarp kniv. Hak persillen groft, både stilke og blade. Bland kål, persille og røget chili i en skål. Krydr med lidt salt og godt med citronsaft, og knug det hele godt sammen med hænderne.
Steg bøfferne på en pande 1-2 min. på hver side i en smule olie, og riv osten over hver bøf, så den smelter.
Vil du udnytte, at du allerede har tændt ovnen, kan du også lune bøfferne i ovnen med osten over, til osten er smeltet.
Lun bollerne kort ca. 2-3 min. i ovnen.
Smør en god skefuld mayonnaise på bollen, og anret kål og bøf ovenpå. Servér kartofler på siden.
Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.
Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler.
Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm.
Røget Farmhouse cheddar er fremstillet af komælk i regionen Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård som kørene malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Denne ost modner i 12 måneder
Røget cheddar er en gammel engelsk tradition, som man har brugt i blandt andet burgere og sandwich. Det Engelske mejeri som fremstiller og sælger det i Danmark hedder ” Appel Wood”, hvorfor der er mange danskere der tror at engelsk cheddar er røget med æbletræ. Det er imidlertid røget med bøgetræ. Denne disciplin at ryge farmhouse cheddar med bøgetræ har Grand fromage nu tilegnet sig. Ostestykkerne er røget i begge ender, hvorfor det må anbefales at rive osten og blande den så røgsmagen fordeles.
Ostesmagen sammen med røgsmagen giver en utrolig fin afstemt Umami, i næsten alle former for varme retter og sauce. Såvel i fin vegetar retter. Er et godt supplement til parmesan) hvis man ønsker et tvist af røg.
Kundekommentarer ()