Pluk og hak persille og koriander groft - brug også gerne den bløde del af stilkene. Mos det hele i en morter med hvidløg, citronskal og krydderiblandingen. Rør med ca. 2 spsk. god olivenolie og 1/4 tsk. citronsaft pr. person. Smag den til med salt.
Tag gerne dejen ud af køleskabet 30 min., før du skal bruge den. Del hver dejkugle i to, og rul dem ud i lige knap 0,5 cm tykkelse på et godt melet bord. Bank overskydende mel af, og pensl dejen med god olivenolie. Bag/steg brødene 1 af gangen på en tør pande ved medium høj varme i 3-4 min. på hver side. Drys med lidt god flagesalt og dryp evt. med lidt olivenolie.
NB. Brødene kan også bages i en meget varm ovn (250 grader) og gerne direkte på en bagesten eller -stål.
Tænd ovnen på 165 grader varmluft til fisken.
Kog bulgur i rigeligt vand i 10 min. Dræn og afkøl den let i en sigte. Skær agurker og tomater i små stykker, og vend dem i den afkølede bulgur. Rør ca. halvdelen af chermoula'en i bulgursalaten.
Kom fisken i et smurt ildfast fad, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 6-8 min., til den netop deler sig i flager ved et let tryk.
Som vist på billedet. Server det sidste af chermoula'en dertil.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Cermoula krydderiblanding består af: sød papirka, spidskommen, korianderfrø, sort peber, citronskal, cayenne
Kundekommentarer ()