Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem
Skær løg, hvidløg og frisk chilipeber i mindre stykker, og svits dem i 1 spsk. olie i en gryde, til de er lysebrune.
Kom kødet i gryden, og svits videre i 3 min. Tilsæt krydderiblandingen og evt. 1/4 spsk. kakaopulver pr. person, og rør det hele sammen.
Kom tomatpuré, flåede tomater og drænede kidneybønner i, og lad sovsen simre ved svag varme i 15 min.
Smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.
Snit spidskålen helt fint, og varm den evt. på panden i 5 min. med lidt olie og salt.
Fjern skal og sten fra avokadoen, og skær den i skiver.
Fordel spidskål, chili con carne, avokado og frisk koriander på tallerkenen, og servér. Giv en spsk. creme fraiche til hver portion.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kommentarer og forslag til opskriften