0
Chili con carne
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hakket oksekød 3-6%løghvidløgrød chiliflåede og hakkede tomatertomatpurérøde kidneybønner
1 min.
Chili con carne

Skær løg, hvidløg og frisk chilipeber i mindre stykker, og svits dem i 1 spsk. olie i en gryde, til de er lysebrune.

Kom kødet i gryden, og svits videre i 3 min. Tilsæt krydderiblandingen og evt. kakaopulver, og rør det hele sammen.

Kom tomatpuré, flåede tomater og drænede kidneybønner i, og lad sovsen simre ved svag varme i 15 min.

Smag til med salt, peber og evt. ekstra chili.

spidskålavokado
20 min.
Tilbehør

Snit spidskålen helt fint, og varm den evt. på panden i 5 min. med lidt olie og salt.

Fjern skal og sten fra avokadoen, og skær den i skiver. 

spidskålkoriandercreme fraiche 18%
35 min.
Anretning

Fordel spidskål, chili con carne, avokado og frisk koriander på tallerkenen, og servér. Giv en spsk. creme fraiche til hver portion.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Næringsindhold pr. person:

Energi:
522 kcal
Fedt:
29,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,7 g
Kulhydrat:
25,1 g
heraf sukkerarter:
6 g
Kostfibre:
12,1 g
Protein:
33,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?