Pil løget, skræl guleroden, og skyl begge dele grundigt sammen med bladselleriet. Pluk evt. bladene fra selleriet, og gem dem til anretning. Skær lidt af løget i fine skiver, og hak resten groft sammen med gulerod og bladselleri.
Lad skiverne af løg marinere i 1 spsk. eddike pr. person, og krydr med lidt salt.
Varm en gryde op ved høj varme. Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person under omrøring i ca. 5 min. uden for meget omrøring, så kødet kan brune. Tilsæt finthakket løg, bladselleri, gulerødder og krydderiblandingen, og steg i yderligere 5 min. under omrøring. Tilsæt bønnerne og de flåede tomater, og lad retten simre i 10 min. Smag til med salt og peber.
Halvér avokadoen, kassér stenen, og skær avokadoen i tern. Krydr med salt, og vend avokadoternene med de syltede løg.
Servér chilien i dybe skåle, og top med avokado og creme frisk.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()