Skær squash og aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skræl løgene, og snit dem i strimler. Snit hvidløgene i helt tynde skiver.
Start med at finde en stor gryde frem, og sæt den over ved mellemhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie, og steg aubergineternene i 2-3 min., til de tager lidt farve i kanterne. Kom så tomatpure, hvidløg og krydderblanding ved, og lad det svitse med under omrøring. Kom løg og bønner op i gryden. Tilsæt lidt salt og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Lad retten simre under låg i ca. 20 min.
Skær salaten i både. Rør yoghurt sammen med godt med limesaft, lidt salt og et godt skud friskværnet sort peber.
Smag chilien til, og juster evt. konsistensen med lidt ekstra vand, hvis den er blevet for tyk. Vend de rå squashtern i, og anret i en dyb tallerken med salat og yoghurtdressing ovenpå.
Velbekomme!
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprikaflager, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% hvidløgspulver, 5% løgpulver, 5% cayenne, 5% røget stærk paprika
Kundekommentarer ()