0
Chili sin carne med hjertesalat og yoghurt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
sorte  bønnerauberginetomatpuréMexicansk krydderiblanding (stærk)løghvidløgGryde
1 min.
Tilbered chilien

Skær squash og aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skræl løgene, og snit dem i strimler. Snit hvidløgene i helt tynde skiver.

Start med at finde en stor gryde frem, og sæt den over ved mellemhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie, og steg aubergineternene i 2-3 min., til de tager lidt farve i kanterne. Kom så tomatpure, hvidløg og krydderblanding ved, og lad det svitse med under omrøring. Kom løg og bønner op i gryden. Tilsæt lidt salt og ca. 1 dl vand pr. kuvert. Lad retten simre under låg i ca. 20 min.

hjertesalaterlimeyoghurt 3,5 %skål
15 min.
Klargør salaten

Skær salaten i både. Rør yoghurt sammen med godt med limesaft, lidt salt og et godt skud friskværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Smag chilien til, og juster evt. konsistensen med lidt ekstra vand, hvis den er blevet for tyk. Vend de rå squashtern i, og anret i en dyb tallerken med salat og yoghurtdressing ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprikaflager, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% hvidløgspulver, 5% løgpulver,  5% cayenne, 5% røget stærk paprika

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?