Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær squash og aubergine i tern på ca. 2x2 cm. Skræl løgene, og snit dem i strimler. Snit hvidløgene i helt tynde skiver. Dræn bønnerne for lage.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved mellemhøj varme. Tilsæt et godt skud olivenolie, og steg aubergineternene i 2-3 min., til de tager lidt farve i kanterne.
Kom så tomatpuré, hvidløg og krydderblanding ved, og lad det svitse med under omrøring.
Kom løg og bønner op i gryden, tilsæt lidt salt og ca. 1 dl vand pr. kuvert, og lad retten simre under låg i ca. 20 min.
Skær salaten i både.
Rør yoghurt sammen med en god sjat limesaft, lidt salt og et godt skud friskkværnet sort peber.
Smag chilien til, og justér evt. konsistensen med lidt ekstra vand, hvis den er blevet for tyk.
Vend de rå squashtern i, og anret i en dyb tallerken med salat og yoghurtdressing ovenpå.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()