Forvarm en ovn til 250 grader varmluft. Flæk løget, og læg det på en bageplade, dækket med bagepapir, sammen med hele tomater, chilier og hvidløg. Bag dem i ovnen i ca. 20 min, til de er gennemtilberedte og brankede i overfladen.
Skyl squashen og korianderen grundigt, og afdryp for vand. Skær squashen ud i lange tynde skiver med en tyndskræller og krydr med salt. Hak korianderbladene og stilkene groft. Hæld yoghurten ud på en tallerken, anret squashen henover, og top med korianderen og en 1 spsk. olivenolie pr. person.
Pil løget og hvidløget, og skær det hele ud i mundrette stykker.
Varm en gryde op ved høj varme, og 1 spsk olie pr. person. Steg de bagte grøntsager, bønnerne, krydderiblandingen og 1/2 dl vand pr. person. Lad det simre under låg i ca. 5 min. Smages til med salt.
Fordel chilien i skåle, og server med squashsalaten ved siden af.
Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika
Kundekommentarer ()