0
Chili sin carne
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomaterrød chililøghvidløg
1 min.
Grøntsagerne

Forvarm en ovn til 250 grader varmluft. Flæk løget, og læg det på en bageplade, dækket med bagepapir, sammen med hele tomater, chilier og hvidløg. Bag dem i ovnen i ca. 20 min, til de er gennemtilberedte og brankede i overfladen.

squashkoriandersaltyoghurt 3,5 %olivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Salaten

Skyl squashen og korianderen grundigt, og afdryp for vand. Skær squashen ud i lange tynde skiver med en tyndskræller og krydr med salt. Hak korianderbladene og stilkene groft. Hæld yoghurten ud på en tallerken, anret squashen henover, og top med korianderen og en 1 spsk. olivenolie pr. person.

20 min.
Chilien

Pil løget og hvidløget, og skær det hele ud i mundrette stykker.

Varm en gryde op ved høj varme, og 1 spsk olie pr. person. Steg de bagte grøntsager, bønnerne, krydderiblandingen og 1/2 dl vand pr. person. Lad det simre under låg i ca. 5 min. Smages til med salt.

30 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og server med squashsalaten ved siden af.

Bonusinfo

Chili con carne krydderi

Ingredienser: Spidskommen, indeholder: Koriander, chili, oregano, merian, sød paprika

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?