Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.
Skyl spinaten grundigt, slyng den tør, og hak den groft. Hak 1/2 til 1 fed hvidløg pr. pers. fint, og snit også løget fint. Dræn kikærterne, og riv citronskallen.
Brun kødet i olie i en dyb pande, der kan rumme hele retten ( dog ikke perlebyggen). Hæld løg, hvidløg og kikærter ned i panden, når kødet er brunet godt af, og steg med ved middel-høj varme, til løgene er bløde. Smag til med masala-krydderiet til retten har den styrke, du kan lide.
Vend til allersidst spinaten ned i retten. Spinaten skal bare lige falde sammen, og ikke tilberedes for meget. Smag til med citronskal, citronsaft og sukker. Smagen skal være stærk/syrlig og sød/krydret.
Servér Chole Keema'en sammen med perlebyggen.
Kundekommentarer ()