0
Okse Chole Keema med spinat og sprøde kikærter

Okse Chole Keema med spinat og sprøde kikærter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Bygkerner, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgkikærterspinatcitronperlebyg
1 min.
Klargøring

Start med at sætte perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.

Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og hak den groft. Hak 1/2 til 1 fed hvidløg pr. person fint. Snit løget fint. Dræn kikærterne. Riv citronskallen fint.

hakket oksekødgaram masala
20 min.
Samling af retten

Brun kødet i olie i en dyb pande, der kan rumme hele retten ( dog ikke risene). Hæld løg, hvidløg og kikærterne ned i panden, når kødet er brunet godt af, og steg med ved middel-høj varme, til løgene er bløde. Smag til med masala-krydderiet til retten har den styrke, du kan lide.

Vend til allersidst spinaten ned i retten. Spinaten skal bare lige falde sammen, og ikke tilberedes for meget. Smag til med citronskal, citronsaft og sukker.  Smagen skal være stærk/syrlig og sød/krydret.

30 min.
Anretning

Server Chole Keema'en sammen med perlebyggen

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?