0
Okse Chole Keema med spinat og sprøde kikærter

Okse Chole Keema med spinat og sprøde kikærter

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løgkikærterspinatcitronperlebyghvidløg
1 min.
Klargøring

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.

Skyl spinaten grundigt, slyng den tør, og hak den groft. Hak 1/2 til 1 fed hvidløg pr. pers. fint, og snit også løget fint. Dræn kikærterne, og riv citronskallen.

hakket oksekødgaram masala1citron
20 min.
Samling af retten

Brun kødet i olie i en dyb pande, der kan rumme hele retten ( dog ikke perlebyggen). Hæld løg, hvidløg og kikærter ned i panden, når kødet er brunet godt af, og steg med ved middel-høj varme, til løgene er bløde. Smag til med masala-krydderiet til retten har den styrke, du kan lide.

Vend til allersidst spinaten ned i retten. Spinaten skal bare lige falde sammen, og ikke tilberedes for meget. Smag til med citronskal, citronsaft og sukker.  Smagen skal være stærk/syrlig og sød/krydret.

30 min.
Anretning

Servér Chole Keema'en sammen med perlebyggen.

 

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?