Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte perlebyggen over at koge i rigeligt vand med lidt salt i ca. 15 min.
Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og hak den groft. Hak 1/2 til 1 fed hvidløg pr. person fint. Snit løget fint. Dræn kikærterne. Riv citronskallen fint.
Brun kødet i olie i en dyb pande, der kan rumme hele retten ( dog ikke risene). Hæld løg, hvidløg og kikærterne ned i panden, når kødet er brunet godt af, og steg med ved middel-høj varme, til løgene er bløde. Smag til med masala-krydderiet til retten har den styrke, du kan lide.
Vend til allersidst spinaten ned i retten. Spinaten skal bare lige falde sammen, og ikke tilberedes for meget. Smag til med citronskal, citronsaft og sukker. Smagen skal være stærk/syrlig og sød/krydret.
Server Chole Keema'en sammen med perlebyggen
Kundekommentarer ()