Skrab, skrub eller skræl de små kartofler grundigt, og kog dem i vand med godt med salt i 12-15 min. Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Læg låg på igen, og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Drys lige før servering med hakket dild (brug halvdelen her), lidt revet citronskal (kun det gule) samt lidt god salt over kartoflerne.
Dræn rejerne i en sigte.
Soigner blomkålet, og del det i bittesmå buketter. Kog blomkål møre med bid i en gryde med låg. Brug blot 1/2 dl vand og en generøs klump smør. De skal ikke koge mere end 2-3 minutter. Lad blomkål køle af i en skål.
Rør creme fraiche, ketchup og den sidste halvdel af den hakkede dild sammen, og smag til med salt, peber samt citronsaft.
Fif: Har du lidt HP sauce og/eller Worcestershire sauce stående på hylden, så smager det godt med et lille skvæt af det i dressingen.
Del fisken i mindre stykker, og krydr med salt og peber. Kom dem i et smurt ildfast fad med et par klumper smør og lidt citronsaft. Bag fisken i en forvarmet ovn ved 175 grader i 6-8 minutter.
Vend de drænede rejer, dressingen og det let afkølede blomkål sammen.
Som vist på billedet. Pynt evt. med det sidste dild.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kundekommentarer ()