Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader.
Skyl hokkaido-græskarret, del det i kvarte og skrab kernerne ud.
Skær græskarret ud i 2-3 cm tykke skiver, vend dem i god olivenolie, og fordel dem på bageplader, så de ikke rører ved hinanden.
Krydr med salt og peber, og sæt dem i ovnen i 20-25 min., til de er møre.
Vend græskarrene en gang undervejs.
Skær peberfrugterne i 2 cm tykke strimler og lad dem bage med de sidste 10 minutter (af hokkaidoens bagetid)
Hak persille og hvidløg mellemgroft.
Steg pinjekernerne gyldne på en tør pande og hæld dem over i en lille skål el. lignende.
Vend fisken i mel, og brun den i rigeligt god olivenolie på panden.
Tilsæt hvidløg og pres, hvad der svarer til 1-2 tsk. citronsaft pr. person, ud over fisken, når den er brunet.
Drys med persillen til sidst, sluk for panden, og lad fisken trække færdig i den varme pande.
Smag pandedyppet til med peber og salt.
Lun brødene i ovnen i ca. 2-3 minutter.
Anret grøntsagerne på et fad, og dryp evt. med god chilisauce.
Anret fisken ovenpå, og dryp pandedyppet over fisken. Drys til sidst med pinjekernerne.
Giv brødene til.
Kundekommentarer ()