Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Halvér auberginerne, prik dem grundigt i kødet med en gaffel, og gnid dem med lidt olivenolie og salt. Bag auberginerne i ovnen i ca. 25 min., til de er helt møre.
Kom couscousen op i en skål, og dæk den med kogende vand. Læg låg på, og lad den trække indtil servering.
Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg falaflerne på panden på alle sider i 4-5 min.
Halvér tomaterne, og hak skalotteløgene super fint med en skarp kniv. Vend løg og tomater sammen i en skål med en lille smule lys eddike og et godt skud friskkværnet, sort peber.
Skrab kødet af de bagte auberginer ned i en skål, tilsæt ca. 2 spsk. tahin pr. kuvert og hvidløgsfed og blend det til en creme. Smag til med salt og friskkværnet, sort peber.
Skrab couscousen løs med en gaffel, og smag til med lidt salt. Anret couscous på en tallerken sammen med falafler, auberginecreme og tomater. Slut af med at komme en god klat yoghurt på.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()