Tænd ovnen på 220 grader, 20 minutter inden du starter.
Du kan vælge at gemme nogen af tomaterne rå til de mindste og holde nogle bagt græskar adskilt fra couscousen.
Tænd ovnen på 220 grader, 20 min. inden du starter.
Du kan vælge at gemme nogle af tomaterne rå til de mindste og holde nogle bagte græskar adskilt fra couscousen.
Kom pølserne på en pande, og lad dem stege i et par dråber olie over middel varme på begge sider i 15-20 min. i alt.
Halver græskarret og fjern kernehuset. Skær det i tern eller fine både. Du kan godt beholde skrællen på, da græskarret er økologisk.
Halver tomaterne, og kom græskar og tomater på en bageplade med bagepapir sammen med lidt olivenolie, salt og peber.
Bag grøntsagerne i ovnen i 10-15 min.
Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Pres lidt citron saft henover.
Hæld herefter kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt.
Lad couscoussen trække under tætsluttende låg.
Rør i couscoussen med en ske, og når den er afkølet let, smuldres den fra hinanden med en gaffel.
Skyl og hak persillen fint. Vend den med revet citronskal og citronsaft.
Når couscoussen er færdig, vendes persillen op i.
Kom romescosovsen i en lille gryde, og lun den over svag varme. Husk at røre jævnligt, så den ikke brænder på. Hold sovsen lun indtil servering.
3-4 min. før grøntsagerne er færdige, kommes pinjekernerne i ovnen, og steges gyldne.
Grønt og pinjekerner vendes med couscous-salaten og smages til med 1 spsk. olivenolie pr. kuvert, citronsaft, salt og peber.
Server de ristede pølser med den fyldige couscous-salat og lun romescosovs.
Kundekommentarer ()